Fitness

Diëtist Eline Zuiderwijk

Afvallen, aankomen, darmklachten, een ander medisch probleem; allemaal situaties waarbij ik je kan helpen. Ik ben, als diëtist, de specialist op het gebied van voeding. Samen met jou kijken we uitgebreid naar je voedings- en bewegingspatroon, maar ook naar je medische geschiedenis, slaap/stress niveau etc. Aan de hand daarvan gaan we stap voor stap werken aan een gezonde leefstijl! Hierbij maak ik vaak gebruik van cognitieve gedragstherapie, zodat je blijvend je gedrag rondom eten aanpakt.

Goed eten
‘Goed eten’ is mijn motto, ‘Goed eten’ staat voor niet te weinig, maar ook niet teveel eten. Ook staat het voor de productkeuzes die je kunt maken. Bijvoorbeeld de keuze voor pure voeding, zonder al te veel toevoegingen zoals toegevoegde suikers/E-nummers. Zo kun je zonder honger én met plezier aan de slag met jouw leefstijl.

FODMAP
Ook wil ik je heel graag uitnodigen voor een intake gesprek met mij wanneer je last hebt van darmklachten zoals een wisselende ontlasting, vaak buikpijn/krampen, en/of een buik alsof je 20 weken zwanger bent. Door middel van het FODMAP dieet ga ik samen met jou op zoek naar jouw triggers qua voeding.
Dus, wil je afvallen of aankomen? Of van je darmklachten af? Of wil je gewoon advies op maat op voedingsgebied? Neem dan contact met mij op via info@elinezuiderwijk.nl, 06-1416 3760 of via het kopje ‘contact‘. Per 01-01-2023 zal ik werkzaam zijn op de vrijdagen op de Hoonaarstraat 72 in Hellevoetsluis.

Groetjes!

Eline Zuiderwijk
https://dietist-elinezuiderwijk.nl/