Onze fysiotherapeuten werken volgens de richtlijnen van het RIVM

Vergoedingen

De fysiotherapeut zorgt dat u goed verzekerd bent.

Ieder jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut vanwege aandoeningen aan hun spieren of gewrichten. De fysiotherapeut helpt hen hiervan te herstellen, de klachten zoveel mogelijk te verminderen of er zo goed mogelijk mee om te gaan. Daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden. De ene keer bent u hier automatisch voor verzekerd, de andere keer niet. Wilt u weten hoe het precies zit en fysiotherapie goed geregeld hebben voor 2021? De Fysiotherapeut zorgt dat u goed verzekerd bent! 

Wel of geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie?

Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Heel veel Nederlanders hebben dan ook een aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Er zijn ook mensen die de kosten voor fysiotherapie zelf betalen. Vraagt u zich af wat er verzekerd is vanuit de basisverzekering en wanneer het verstandig is te kiezen voor een aanvullende verzekering?

Lees hier hoe het zit met uw zorgverzekering
http://www.defysiotherapeut.com

Wilt u een goede dekking voor fysiotherapie?

Check welke zorgverzekering voor u voldoende dekking geeft via www.zorgverzekeringwijzer.nl

Zo zit het in de praktijk!

Hoe zit het nou precies? Het is niet altijd even eenvoudig om uit te vinden wanneer je nou wel, gedeeltelijk of niet vanuit de basisverzekering voor fysiotherapie bent verzekerd. Om het u makkelijker te maken hebben we zes praktijkvoorbeelden voor u op een rij gezet.

Op deze pagina vindt u de zes praktijkvoorbeelden.
http://www.defysiotherapeut.com/vergoeding/praktijkvoorbeelden-vergoedingen-fysiotherapie.html

Wat kost fysiotherapie?

Wat fysiotherapie kost, hangt grotendeels af van de manier waarop u bent verzekerd. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie beperkt vergoed. De meeste Nederlanders hebben daarom een aanvullende verzekering met een dekking voor fysiotherapie. Een deel betaalt fysiotherapie zelf.

Op deze pagina leest u in welke situatie u wat moet betalen.
http://www.defysiotherapeut.com/vergoeding/wat-kost-fysiotherapie-in-2016_.html

Tarieven Fysiotherapie wanneer u zelf betaalt

Tarieven

Handig! De checklist goed verzekerd voor fysiotherapie

Aan het einde van ieder jaar kunt u uw zorgverzekering wijzigen. Dit biedt u de mogelijkheid uw zorgverzekering eens kritisch tegen het licht te houden: bent u verzekerd van de fysiotherapeutische zorg die u nodig denkt te hebben? Betaalt u niet teveel zorgpremie? En kunnen de kleine lettertjes nog voor verrassingen zorgen? Weet waar u op moet letten bij het afsluiten of wijzigen van uw zorgpolis.

Bekijk hier de checklist goed verzekerd voor fysiotherapiehttp://www.defysiotherapeut.com/vergoeding/checklist-goed-verzekerd-voor-fysiotherapie.html 

Alle antwoorden op vragen over het eigen risico

Veel mensen vragen zich af of ze eigen risico moeten betalen als ze naar de fysiotherapeut gaan. Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie betaalt u geen eigen risico. Maar hoe zit het als u alleen verzekerd bent vanuit de basisverzekering? En hoe hoog is het eigen risico eigenlijk?

Op deze pagina leest u alle antwoorden op vragen over het eigen risico.
http://www.defysiotherapeut.com/vergoeding/vragen-en-antwoorden-over-het-eigen-risico.html

Vragen en antwoorden over fysiotherapie en verzekeren?

Over fysiotherapie en de zorgverzekering leven de nodige vragen. Zo vraagt menigeen zich af of je voor fysiotherapie een verwijsbriefje nodig hebt. Het antwoord is dat u geen verwijsbriefje nodig hebt. U kunt meteen een afspraak maken bij een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Lees hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen over fysiotherapie en verzekeren.
http://www.defysiotherapeut.com/vergoeding/vragen-en-antwoorden-over-uw-zorgverzekering.html

Waarom goed verzekerd zijn voor fysiotherapie?

De fysiotherapeuten is de specialist in bewegen. Ruim 3,3 miljoen Nederlanders roepen jaarlijks hulp in van de fysiotherapeut. Want wie soepel beweegt, leeft prettiger. Of het nu gaat om tillen, sporten, traplopen, werken met de computer of het huis schoonmaken. De fysiotherapeut helpt u gezond en vitaal te worden en te blijven. Niet voor niets waarderen Nederlanders hun fysiotherapeut volgens het CBS met een acht.

Op deze pagina leest u hoeveel mensen gebruikmaken van fysiotherapie en waarom het zo belangrijk is daar goed voor verzekerd te zijn.
http://www.defysiotherapeut.com/vergoeding/waarom-goed-verzekerd-zijn-voor-fysiotherapie_.html

Lees het laatste nieuws over fysiotherapie en verzekeren

In december gebeurt er veel op het gebied van zorgverzekeringen. Veel verzekeraars laten van zich horen en er wordt meer bekend over de verschillende polissen.

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws.
http://www.defysiotherapeut.com/nieuws.html