Fitness

Fitness

Fitness

Youfit

Fysio & Fit Hellevoetsluis wil haar cliënten inspireren, motiveren en professioneel begeleiden, met behulp van een uitgebalanceerd aanbod aan inspanningsactiviteiten met als doel je lekker in het leven te voelen.

In de visie van Fysio & Fit Hellevoetsluis is Fit een manier van leven.

Fit betekent bewust kiezen voor een gezond lichaam en een gezonde geest door goede voeding, goed bewegen en voldoende ontspannen. Dat levert de juiste balans op die ervoor zorgt dat je je fit voelt, een positieve houding hebt en geniet van het leven. Door bewust de principes van deze levensstijl te volgen, creëer je een basis waarmee je grotendeels zelf de kwaliteit van je leven aanstuurt.

Aan de basis van je gezondheid ligt een evenwichtige balans tussen inspanning en ontspanning. En daarvoor verwelkomen we je graag bij Youfit. Om je te inspireren tot doelgerichte lichaamsbeweging in een verfrissende omgeving. 

Dat is onze unieke invulling van Youfit.

YOU BEN JIJ OF U!

Hoe jong of oud u ook bent, fit of niet fit, met of zonder lichamelijke klachten of beperkingen, iedereen verdient in onze ogen een prettig leven.

YOUFIT: DE ONTMOETINGSPLAATS OM JE GOED TE VOELEN! 

WAT MAG JE VAN YOUFIT VERWACHTEN? 

  • Na aanmelding vindt er een intakegesprek plaats en een lichamelijke test
  • Er wordt door onze gespecialiseerde fysiotherapeuten een individueel afgestemd trainingsplan opgesteld
  • Per keer train je een uur onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige trainingsomgeving
  • Maximaal 8 deelnemers per groep
  • Er wordt getraind op afgesproken trainingstijden, waardoor u verzekerd bent van continuïteit in de training en de meest optimale begeleiding