Fitness

Personal training

Personal training word bij Fysio & Fit Hellevoetsluis verzorgd door onze personal trainers Dimitry Hamelink en Jorn de Wolf. Deze ervaren instructeurs weten hoe ze u moeten motiveren en stimuleren om het optimale resultaat te behalen.

100% aandacht voor 100% resultaat!

Personal training bij Fysio & Fit Hellevoetsluis kan u helpen om wel gewicht te verliezen, kracht en conditietrainingen op te bouwen of om leniger te worden. Daarnaast is uw personal trainer van Fysio & Fit Hellevoetsluis vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar en een bron van inspiratie en motivatie.

Een personal trainer wordt geheel onterecht vaak maar gezien als een of andere spierbundel die er is om iemand af te beulen. Dit is maar een heel beperkt en stigmatisch deel van het plaatje maar als die stijl van personal training het beste bij uw persoonlijke doelstelling past is daar niets mis mee. Het mooie van personal training bij Fysio & Fit Hellevoetsluis is dat u juist de stijl kiest die bij uw eigen persoonlijkheid, conditie en doelstelling past. De training kan eventueel ook buiten ons beweegcentrum gegeven worden. 

Alle aandacht is dus voor u!

Personal training heeft vele voordelen:

  • Geeft sneller resultaat
  • Persoonlijk advies en persoonlijke aandacht
  • Werkt extra motiverend
  • Helpt je om het maximale uit jezelf te halen
  • Effectieve begeleiding
  • Geeft een extra goed gevoel   

Tarieven: 

€25,- 1/2 uur Personal Training

€40,- 1 uur Personal Training