Fitness

Diëtiste

Genieten van lekker eten en drinken kan erg gezellig zijn en is erg belangrijk. Daarnaast is voeding nodig om gezond te blijven. Soms is het nodig om de voeding aan te passen, een dieet is dan noodzakelijk om klachten te verminderen of te voorkomen.

De diëtist is de deskundige op het gebied van voeding en de relatie tussen voeding, gezondheid en ziekte. Ieder mens is anders, dus elke behandeling door de diëtist is maatwerk. Denk aan handige tips, oefeningen, praktische informatie over bijvoorbeeld etiketten, koken en suggesties bij bijzondere gelegenheden zoals feestjes en vakanties. De diëtist is het aanspreekpunt bij alle problemen die met voeding te maken hebben.

Wist u dat u mijn hulp niet alleen bij gewichtsproblemen kunt inschakelen? Ook ben ik u graag van dienst als het gaat om de volgende diagnoses: Allergieën – Brandwonden – Eetstoornissen – Darmklachten – Diabetes Mellitus – Hoge bloeddruk – Hoog cholesterol – Kanker – Leverziekten – Longziekten – Maagklachten – Nierziekten – Gezonde voeding – Operaties – Ondergewicht – Sondevoeding – Verstandelijke beperking – (Wedstrijd)sport – Zuigelingenvoeding

Contactgegevens: 
Judith de Vries
Email: j.devries@careyn.nl
Telefoonnummer: 088-123 99 88

Op een aantal dagen in de maand ben ik aanwezig op  de Hoonaartstraat. U kunt dan op deze locatie een afspraak maken.